Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

O Δήμος Ερέτριας τίμησε τους επιτυχόντες μαθητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/12/13
Περηφάνια, συγκίνηση, ευχές και νεανικά γέλια «πλημμύρισαν» την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ερέτριας, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, για να τιμήσει τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας, οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2013.

Ο δήμαρχος Ερέτριας εξέφρασε τη συγκίνησή του για το ότι φέτος εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα 77 μαθητές, εννέα περισσότεροι σε σχέση με το προηγούμενο εκπαιδευτικό έτος.



Τους μίλησε με λόγια καρδιάς για την υπερηφάνεια που αισθάνεται μαζί με τους γονείς τους, καθώς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι νέοι είναι αυτοί που θα χαράξουν το ελπιδοφόρο μέλλον. Τους έδωσε όμως και τις συμβουλές του να αναζητούν δια βίου τη γνώση και να μην την επιδιώκουν μόνο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. «Και το επάγγελμα που θα ασκήσετε», είπε ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας στους πρωτοετείς φοιτητές, «να το αγαπάτε και να το ασκείτε με την καρδιά σας, καθώς θα σας συντροφεύει για περισσότερα από 40 χρόνια. Σε εσάς στηρίζουμε τις ελπίδες και το μέλλον μας». 

Ο δήμαρχος προσέφερε σε κάθε έναν φοιτητή προσωπική συγχαρητήρια επιστολή καθώς και το έμβλημα του Δήμου Ερέτριας, για να τους θυμίζει, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι «είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία σας αυτή».Επίσης, συνεχάρη και το μαθητή του Γυμνασίου Γυμνού, ο οποίος διακρίθηκε στο μαθητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Ερέτριας, με θέμα τη Ναυμαχία της Σαλαμίνος.  Ο μαθητής εκπροσώπησε το Δήμο μας, κρατώντας το έμβλημά του, στην μεγάλη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Σαλαμίνα ,στο πλαίσιο της διοργάνωσης των «Σαλαμινίων 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου