Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Εκπόνηση προγράμματος Ε.Υ.ΖΗ.Ν

Το πρόγραμμα Ε.Υ.ΖΗ.Ν. θα πραγματοποιηθεί και φέτος σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας από τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής κ. Μάστορη Θεμιστοκλή και κ. Μπόκαρη Γεώργιο. Στόχος του προγράμματος είναι να ενημερώνει τους μαθητές αλλά και τους γονείς/κηδεμόνες τους για το ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών, το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και την επάρκεια των διατροφικών τους συνηθειών.












Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του Ε.Υ.ΖΗ.Ν. είναι η διαχρονική καταγραφή των σωματομετρικών χαρακτηριστικών, της σωματικής δραστηριότητας και της φυσικής κατάστασης όλων των μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων της χώρας. Η διαδικασία των αξιολογήσεων και η δημιουργία των Ατομικών Αναφορών γίνεται αυτόματα στην Διαδικτυακή Πλατφόρμα του Υπουργείου χωρίς να εισάγεται το όνομα του μαθητή, διασφαλίζοντας έτσι πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών.

Στην ιστοσελίδα του προγράμματος Ε.Υ.ΖΗ.Ν. http://eyzin.minedu.gov.gr μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συστάσεις διατροφής και φυσικής δραστηριότητας για όλες τις ηλικίες, αλλά και πρακτικές συμβουλές για τη φυσιολογική ανάπτυξη του παιδιού σας.

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου