Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στο Γυμνάσιο Αμαρύνθου


Την Παρασκευή 26 Απριλίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους κα Λίζου Τένια και κ. Ρουμπή Γεώργιο, το γυμναστή κ. Αγγελέτο Κωνσταντίνο και το Διευθυντή του σχολείου κ. Δεμερούτη Δημήτριο πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αμαρύνθου στα πλαίσια προγράμματος Μετάβασης από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο.
Η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Γεωργακάκου μαζί με τους συναδέλφους της καθηγητές υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 12/θ 1ου Δημοτικού Αμαρύνθου.
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τους επόμενους δασκάλους τους για τα νέα τους μαθήματα, τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και τους κανονισμούς του σχολείου. Η Διευθύντρια παρουσίασε προβολή σχετικά με τα παραπάνω.
Ακολούθησε καλωσόρισμα και κέρασμα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.


   

Οι μαθητές,  πριν συνεχίσουν την ξενάγηση στους χώρους του σχολείου από τη Διευθύντρια, αφιέρωσαν στους καθηγητές  δύο εικαστικές  δημιουργίες γεμάτες ευχές ( από μία ομαδική το κάθε τμήμα)


       

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις αίθουσες πληροφορικής, χημείου, τεχνολογίας και βιβλιοθήκης.






Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε  με δύο αθλητικές δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί μεταξύ των δύο σχολείων. Στους αγώνες που ακολούθησαν στο προαύλιο μεταξύ των κοριτσιών Α΄ Γυμνασίου και ΣΤ΄ Δημοτικού στο βόλεϊ και στο γήπεδο του Αμαρυνθιακού μεταξύ των αγοριών των ίδιων τάξεων στο ποδόσφαιρο,  οι μαθητές θυμήθηκαν στιγμές από την περσινή σχολική χρονιά, ξεφάντωσαν, χάρηκαν και βγήκαν κατάκοποι μετά τη λήξη των αγώνων. Όπως ήταν αναμενόμενο νικητές αναδείχτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου, αλλά στο τέλος έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι και σύντομα θα ξανακαθίσουν στα ίδια θρανία έχοντας τους ίδιους στόχους.


 


 

Οι δάσκαλοί τους τους ευχόμαστε η συνέχεια στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα της ζωής τους να είναι γεμάτη όνειρα που θα πραγματοποιηθούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου