Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

1ο Φθινοπωρινό Ράλι Αμαρύνθου - Δημιουργία αφίσας με θέμα: " Αυτοκίνητο και Φύση" από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου

Ο Δήμος Ερέτριας διοργανώνει το 1ο Φθινοπωρινό Ράλι Αμαρύνθου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς περιβάλλον της περιοχής μας. Το Αθλητικό Σωματείο " Αγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ" έχει αναλάβει την οργάνωση του αγώνα.
Η πανηγυρική εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία Αμαρύνθου το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και η εκκίνηση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.


Μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ερέτριας θα συμμετέχουν δημιουργώντας αφίσες με θέμα: " Αυτοκίνητο και Φύση ". Ανάμεσα στα συμμετέχοντα σχολεία βρίσκεται και το Δημοτικό Αμαρύνθου. Οι ζωγραφιές τους θα αναρτηθούν σε ταμπλό στην κεντρική πλατεία Αμαρύνθου την ημέρα της πανηγυρικής εκκίνησης του αγώνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους θεατές και φίλους του μηχανοκίνητου αθλήματος να θαυμάσουν το πηγαίο ταλέντο των μαθητών, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους.


Η επιτροπή αγώνων  (ΟΜΑΕ) θα κληρώσει δώδεκα (12) δώρα για μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας που θα συμμετέχουν, ως ανάμνηση της 1ης Διοργάνωσης Ράλι Αμαρύνθου, αλλά και ως επιβράβευση για την προσπάθειά τους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου