Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Εθνική επέτειος για την 28η Οκτωβρίου


Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκαν σε κάθε τάξη  08:15 έως 10:00 π.μ.


Όπως είναι γνωστό στη σχολική μας κοινότητα, η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας χρησιμοποιείται σαν αίθουσα διδασκαλίας για τα δύο τμήματα της ΣΤ΄ τάξης, λόγω των εργασιών που συνεχίζονται στο κτίριο Α. Οι εργασίες βρίσκονται στη φάση της αποπεράτωσης και μέσα στον επόμενο μήνα θα ολοκληρωθούν, ομαλοποιώντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας.
Για το λόγο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση από τους μαθητές της Δ΄ τάξης, όπως έχει καθιερωθεί στο σχολείο μας.

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, η σημαιοφόρος του σχολείου μας , οι παραστάτες μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΣΤ΄, Ε΄και Δ΄ τάξεων θα συμμετέχουν στην παρέλαση που θα ακολουθήσει μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και την επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο πεσόντων που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Αμαρύνθου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου