Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εκπόνηση προγράμματος "ΕΥΖΗΝ"


Το σχολικό έτος 2012-2013 ξεκίνησε από το ΥΠΑΙΘ το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ ( Εθνική δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων) μέσω του Χαρακόπειου Πανεπιστημίου.


Το σχολείο μας συμμετείχε στο παραπάνω πρόγραμμα ( δημοσίευση άρθρου το Μάρτιο του 2013 στην ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου μας). Το πρόγραμμα ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Η ερευνητική εργασία υλοποιήθηκε από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της σχολικής μας μονάδας κ. Αγγελέτο Κωνσταντίνο και κα Φερφυρή Δανάη-Παναγιώτα οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσουν τις μετρήσεις σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης των μαθητών που είχαν συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση γονέα ( σχεδόν όλο το πλήθος των εγγεγραμμένων μαθητών της σχολικής μας μονάδας).
Στη συνέχεια έγινε ηλεκτρονική ενημέρωση στο σύστημα από τον κ. Αγγελέτο Κωνσταντίνο, των μαθητών μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, μέσω του κωδικού τους.( Οι πληροφορίες θα μπορούν να δοθούν στους γονείς όταν θα ανοίξει η φόρμουλα από το υπουργείο)
Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών δε χρησιμοποιούνται τα ονόματά τους, αλλά κωδικοί που είναι γνωστοί μόνο στο σχολείο τους.



Ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα της ερευνητικής εργασίας θα αποδειχθούν χρήσιμα στους γονείς των μαθητών  δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν την υγεία τους.


                                                                                 Από τη Διεύθυνση του Σχολείου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου