Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σύντομα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις αίθουσες του κτιρίου Α

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής του κτίριο Α της σχολικής μας μονάδας και σύντομα οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξεων θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους στις πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες διδασκαλίας.
Εδώ και αρκετές ημέρες γίνεται προσπάθεια για να καθαριστούν οι αίθουσες και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι αλλά και το προαύλιο, η περίφραξη και τα γήπεδα, από τις καθαρίστριες του σχολείου μας, συνεργείο του Δήμου αλλά και  βοηθητικό προσωπικό με προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.





















Βέβαια δεν έχουν σταματήσει καθημερινά ακόμα και σήμερα να εργάζονται συνεργεία για να διορθώσουν τυχόν παραλείψεις (κεντρική θέρμανση, συναγερμός, σύνδεση με το διαδίκτυο, επανασύνδεση τηλεφωνικής γραμμής,  μικροφωνική εγκατάσταση και εγκατάσταση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών,  τοποθέτηση λευκών πινάκων μαρκαδόρου, κ.λ.π). Επίσης οργανώνονται με εξοπλισμό οι αίθουσες διδασκαλίας και η σχολική βιβλιοθήκη από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για να δεχτούν τους μικρούς μας μαθητές στον όμορφο αλλά και ασφαλή χώρο και να γεμίσει πάλι με τις χαρούμενες φωνές τους.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου