Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αίτηση συμμετοχής του σχολείου μας σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής


                            Η Εθνική Λυρική Σκηνή στα πλαίσια του προγράμματος " Εκπαίδευση   και   δια    βίου   Μάθηση "διοργανώνει  περιοδεία με   παραστάσεις    της όπερας     του Rossini " Ο κουρέας της Σεβίλλης " σε Δημοτικά Σχολεία με ΕΑΕΠ ( Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - όπως και το δικό μας σχολείο από το σχολικό έτος 2011 - 2012 ) σε όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το σχολικό έτος 2012 -2013.
              Η παράσταση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και θα γίνει προετοιμασία των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς της Μουσικής των Εικαστικών και της Θεατρικής Αγωγής.
          Πιστεύοντας ότι το σχολείο μας υπερκαλύπτει τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές για να συμμετάσχει  στο πρόγραμμα ( πλήρης στελέχωση στις παραπάνω ειδικότητες εκπαιδευτικών - ύπαρξη κατάλληλης αίθουσας εκδηλώσεων ) υπέβαλε μέσω της Διεύθυνσης του σχολείου την έντυπη αίτηση συμμετοχής, αφού η υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος θα αποτελέσει σημαντικό γεγονός για τη σχολική μας κοινότητα. [ Καταχώρηση αίτησης συμμετοχής : Φεβρουάριος 2012 ]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου