Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αποχαιρετισμός της σχολικής χρονιάς με γιορτή από τους μαθητές της Στ΄ τάξης..

          Αποχαιρετήσαμε τη  φετινή σχολική χρονιά μαθητές - δάσκαλοι - γονείς μέσα σε γιορτινό κλίμα την Τετάρτη 13 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, χαρίζοντας απλόχερα συγκινήσεις χαράς σε μικρούς και μεγάλους, αφού οι μαθητές της Στ΄ τάξης πρωταγωνιστές σε όλα μας μάγεψαν και μας καθήλωσαν με την ερμηνεία τους.





Η Αλίκη στο Ναυτικό


       Ο ελληνικός κλασικός κινηματογράφος ζωντάνεψε απόψε,  αφού οι μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης κατάφεραν να μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές τόσο με το πηγαίο ταλέντο τους όσο και με τα κουστούμια τους...!!!


Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο




Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες


       Μαζί με τους δασκάλους τους και τη γυμνάστρια της τάξης τους απογείωσαν με τις ερμηνείες τους , τα χορευτικά τους, τις φιγούρες τους, την ενέργειά τους  και αποθεώθηκαν από  όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα. Μας κάνανε να νιώσουμε περήφανοι .... μοναδικοί !!!


                                                          
Υπάρχει και φιλότιμο




Ρεμπέτικη ταβέρνα














                   Αγαπητά μας παιδιά,
         Ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης, της συνεργασίας αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους στο καινούριο σας σχολείο.
         Η παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την πρόοδο, το αύριο και το μέλλον της πατρίδας μας, αλλά και ο μοναδικός τρόπος, για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.
         Να είστε πάντα καλά και να μη σταματήσετε ποτέ να κάνετε όνειρα.
    
      Κ Α Λ Ο   Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι 


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ   12/ΘΕΣΙΟΥ   1ου   ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ
 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   ΣΧΟΛΕΙΟΥ    ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η γιορτή θα ήταν αξέχαστη για όλους μας. Το διασκεδάσαμε με την ψυχή μας.Κανένας δεν ήθελε να έρθει αυτή η ημέρα ξέροντας πως θα απομακρυνθούμε από τούς δασκάλους που μας έμαθαν πως να φερόμαστε και επίσης μας έμαθαν το (1).Γιατί που από το ένα (1) αρχίζουν ΌΛΑ!Με αγάπη οι μαθήτριες του ΣΤ'2.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή