Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Καλές Αποκριές - Ο καρνάβαλος της Ανακύκλωσης


Πλησιάζουν και φέτος οι Αποκριές και όλοι μικροί και μεγάλοι περιμένουν την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα για να ξεφαντώσουν . . .




Από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι μαθητές του Γ1 τμήματος, μαζί με το δάσκαλό τους κ. Ηλία Ζούνη, άρχισαν μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία με μια πολύ ενδιαφέρουσα κυρία, την κυρία Ανακύκλωση. Η κυρία Ανακύκλωση έπεισε τους νέους της φίλους για την πολύτιμη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, την μείωση του όγκου των σκουπιδιών, την ανύψωση της οικολογικής συνείδησης και γενικότερα την προστασία του περιβάλλοντος, τόσο της μικρής μας πόλης αλλά και ολόκληρης της πατρίδας μας. Γι΄ αυτό λοιπόν κι εμείς για να την ευχαριστήσουμε, " ταΐσαμε " τους κάδους της με πολλά πολλά κιβώτια που περιείχαν κυρίως χαρτί, μέταλλο και αλουμίνιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.


 









Τώρα λοιπόν που πλησιάζουν οι Αποκριές και διάφοροι καρνάβαλοι τριγυρνούν εδώ κι εκεί αποφασίσαμε και εμείς να στείλουμε στο καρναβάλι έναν καλό φίλο της κας Ανακύκλωσης τον ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ο οποίος είναι φτιαγμένος αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο κος ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ υπενθυμίζει σε όλους, μικρούς και μεγάλους, ότι: και τα αποκριάτικα παιχνίδια και στολίδια ( χαρτοπόλεμος, σερπαντίνες, κομφετί, μάσκες, στολές, ομοιώματα και λοιπά ) πρέπει οπωσδήποτε να καταλήξουν στους μπλε κάδους και ΟΧΙ στα σκουπίδια.


                                             ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου