Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ημερήσια εκπαιδευτική - ψυχαγωγική επίσκεψη των τάξεων Α΄ - Δ΄ στο Σοφικό Κορινθίας


Το σχολείο μας την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 πραγματοποίησε την ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή, που ταυτόχρονα είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Τους μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων συνόδεψαν οι δάσκαλοι των τμημάτων, καθηγητές ειδικοτήτων και ο Διευθυντής του σχολείου. Προορισμός μας ο Νομός Κορινθίας και συγκεκριμένα το "THE RANCH" στο Σοφικό και φυσικά στάση στον Ισθμό της Κορίνθου. 
Με συνοδεία τον άστατο καιρό αλλά με χαρούμενη διάθεση μαθητές, δάσκαλοι και γονείς - συνοδοί αφήσαμε το σχολείο μας και με τέσσερα λεωφορεία μετά από τρεις ώρες ταξίδι φτάσαμε στην Κόρινθο. Εκεί μας υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι του ράντζου όπου μας ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες που θα μπορούσαν να κάνουν μαθητές και συνοδοί κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο συγκεκριμένο χώρο. 





Όλα ήταν υπέροχα... οι μαθητές και οι μαθήτριες πέρασαν την ημέρα τους ξένοιαστα αλλά και δημιουργικά αφού  κατά την παραμονή τους εκεί είχαν την ευκαιρία να μπουν στο τρενάκι και να κάνουν το γύρο του ράντζου, να κάνουν ιππασία αλλά και βόλτες με την άμαξα, να ασχοληθούν με την τοξοβολία, να επισκεφτούν το εκπαιδευτικό χωριό, να παίξουν ομαδικά παιχνίδια με μπάλες στα οργανωμένα γήπεδα του ράντζου αλλά και να παίξουν στο κλειστό γυμναστήριο κατά διαστήματα λόγω του άστατου καιρού.











Να ξεναγηθούν σε όλους τους χώρους, να  φωτογραφηθούν με τα μικρά πόνυ και τα υπόλοιπα ζώα του ράντζου, αλλά και να πάρουν το γεύμα τους στο χώρο του εστιατορίου. Φυσικά οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν και μετά το γεύμα μέχρι το απόγευμα.



















Έτσι όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής ευχαριστήσαμε τους υπεύθυνους του ράντζου για την άψογη φιλοξενία τους και αυτοί μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου