Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στο Γυμνάσιο Αμαρύνθου

Την Τετάρτη 6 Μαΐου  2015 οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, το γυμναστή  και το Διευθυντή του σχολείου πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο Γυμνάσιο Αμαρύνθου στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης στο νέο σχολείο.


Ο Διευθυντής του Γυμνασίου και οι εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν τους μαθητές και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τους επόμενους δασκάλους τους για τα νέα τους μαθήματα, τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και τους κανονισμούς του σχολείου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις αίθουσες πληροφορικής, χημείου, τεχνολογίας και βιβλιοθήκης.
Στους φιλικούς αγώνες που ακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από την περσινή σχολική χρονιά και βγήκαν από το γήπεδο κατάκοποι αλλά χαρούμενοι. Στο τέλος έφυγαν όλοι ικανοποιημένοι, αλλά σύντομα θα ξανακαθίσουν στα ίδια θρανία έχοντας τους ίδιους στόχους.












Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Αμαρύνθου για την υποδοχή, τη ζεστή φιλοξενία τους αλλά και τη συμμετοχή τους στις δράσεις που ακολούθησαν.

Οι δάσκαλοί και ο Διευθυντής του σχολείου, ευχόμαστε στους μαθητές μας η συνέχεια στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα της ζωής τους να είναι γεμάτη όνειρα που θα πραγματοποιηθούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου