Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2012 -2013


Στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2012-2013 έχουμε προγραμματίσει να εκπονηθούν τα παρακάτω προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων:

  • " Ανακύκλωση - Διαχείριση απορριμμάτων " : Πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής από τους μαθητές του  τμήματος  Γ1 και το δάσκαλό τους κ. Ζούνη Ηλία.
  • " Χορεύοντας το βαλς των χαμένων ονείρων " Από τη ζωή και το έργο του μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζιδάκι : Πρόγραμμα πολιτιστικών θεμάτων από τους μαθητές του Δ1 και τη δασκάλα τους κ. Μπόνου Δήμητρα.
  • " Ο κήπος με τις έντεκα γάτες " : Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας από τους μαθητές του Β1 και τη δασκάλα τους κ. Γρηγορίου Αναστασία.
  • " Νερό είσαι θησαυρός " : Πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής από τους μαθητές του ΣΤ1 και ΣΤ2  και τη δασκάλα των εικαστικών κ. Κλειτσάκη Θεοδώρα.
  • " Μικρασιατικός Ελληνισμός " : Πρόγραμμα για τη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς από τους μαθητές του ΣΤ2 και τη δασκάλα τους κ. Λίζου Μαλαματένια.
  • " Ενίσχυση της Φιλαναγνωσίας " : Από τους μαθητές των τάξεων των τμημάτων Β1 και Β2 και τις δασκάλες τους κ. Γρηγορίου Αναστασία και Παπαχαραλάμπους Σταυρούλα, αλλά και τη συμμετοχή των τάξεων Α΄ και Γ΄. Επίσκεψη της συγγραφέας κ. Παναγιωτοπούλου Λίτσας στο σχολείο μας (Αντικατέστησε την κ. Αναγνώστου Κατερίνα που δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα για προσωπικούς λόγους).
Κάποια από τα προγράμματα έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου