Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Εβδομάδα σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς μας




Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου οι καθηγήτριες των αγγλικών του σχολείου μας παρακολούθησαν το σεμινάριο που οργάνωσε η σχολική σύμβουλος εκπαιδευτικών αγγλικής γλώσσας κ. Χαρίτου Μαρία  στο 7ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας με θέμα τη  διδασκαλία της αγγλικής στις τάξεις Α΄ - Γ΄ και τη χρήση των νέων τεχνολογιών από τους μαθητές των τάξεων Δ΄ - ΣΤ΄.
Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου ο δάσκαλος της μουσικής του σχολείου μας παρακολούθησε το σεμινάριο που οργάνωσε η σχολική σύμβουλος εκπαιδευτικών μουσικής κ. Ζαχαριάδη Αμαλία στο 7ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας με θέμα τα   νέα πιλοτικά προγράμματα σπουδών μουσικής Π.Ε. και Δ.Ε.




Την Τετάρτη  5 Δεκεμβρίου οι δάσκαλοι της Ε΄ τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν το εργαστηριακό - βιωματικό σεμινάριο που οργάνωσε η σχολική σύμβουλος των δασκάλων κ. Λαμπίτση Βασιλική στο  Δημοτικό σχολείο Βασιλικού με θέματα τη  διδακτική των φυσικών, τη δημιουργία και την εφαρμογή διδακτικών σχεδίων και την εισαγωγή στα νέα πιλοτικά προγράμματα σπουδών.
Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου οι καθηγητές της φυσικής αγωγής του σχολείου μας παρακολούθησαν το σεμινάριο που οργάνωσε η σχολική σύμβουλος εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής  κ. Τσαμίτα Ιωάννα στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας με θέμα   καινοτόμα σχέδια διδασκαλίας στη φυσική αγωγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου