Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεά από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων


     Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε στο Δημοτικό Σχολείο ένα βιντεοπροβολέα (projector) και μία οθόνη προβολής 2,40 Χ 1,80 ( Το σχολείο διαθέτει άλλους δύο βιντεοπροβολείς) Έτσι το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας  εξοπλίστηκε πλήρως και ο καθηγητής της πληροφορικής κ. Σεφερλής Κώστας θα μπορεί να διδάσκει το μάθημα των νέων τεχνολογιών με όλα τα εποπτικά μέσα.
       Η διδασκαλία πλέον του μαθήματος θα απλουστευθεί, θα γίνει πιο δημιουργική, πιο κατανοητή και συνάμα οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλη τη πορεία του μαθήματος κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε μια πλήρως οργανωμένη αίθουσα πληροφορικής, με όλο τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών σχολείων.



     Επίσης στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης το σχολείο μας θα έχει τη δυνατότητα όποιες ταινίες-προβολές εκπαιδευτικών και παιδαγωγικών  θεμάτων επιθυμούν οι διδάσκοντες του σχολείου, και πάντα μέσα στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος, να προβάλλονται στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου