Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για τη συγκέντρωση τροφίμων προς το Σύλλογο Αγάπης και Αλληλεγγύης

Συνεχίζεται στο σχολείο μας και τη φετινή σχολική χρονιά η συγκέντρωση τροφίμων (όσπρια) με σκοπό να αποτελέσουμε αρωγοί στο κοινωνικό έργο που υπηρετεί με σεβασμό  ο Κοινωνικός- Ανθρωπιστικός Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης Αμαρύνθου.




Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης εκτός από το κοινωνικό έργο εξακολουθεί για δεύτερη χρονιά να προσφέρει καθημερινά και γεύματα αγάπης (συσσίτια) σε ανθρώπους  που έχουν απόλυτη ανάγκη ενός πιάτου ζεστού φαγητού και προέρχονται από όλο το Δήμο Ερέτριας.
Συγκεκριμένα μας αναφέρουν στην επιστολή τους: " Γνωρίζουμε τις δυσκολίες όλων, οι οποίες στενεύουν καθημερινώς αλλά η υπέρτατη ανάγκη να συνεχίσουμε το έργο μας, μας υποχρεώνει να σας παρακαλέσουμε να μας βοηθήσετε, να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας ανθρώπους που απεγνωσμένα ζητούν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Ένα κιλό όσπρια μπορεί να φαίνεται μικρή προσφορά, αλλά αυτό το κιλό θα σιτίσει 6-7 ανθρώπους την ημέρα"



Οι μαθητές μας ανταποκρίνονται σε αυτή την εθελοντική συνεισφορά αγάπης και ανθρωπιάς. Φέρνουν στο σχολείο μας με μεγάλη χαρά σακούλα με τρόφιμα γνωρίζοντας τόσο οι ίδιοι αλλά και οι γονείς τους πόσο χρήσιμα θα φανούν σε κάποιους συνανθρώπους μας.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχιστεί και το μήνα Απρίλιο δίνοντας χαρά όχι μόνο σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και σε όλους εμάς που αποτελούμε τη σχολική κοινότητα.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή (συνάνθρωποι μας που δεν έχουν την ιδιότητα του γονέα της σχολικής μας κοινότητας) μπορούν να μας επισκεφτούν στο σχολείο μας.

                                     

Ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης σας ευχαριστεί εκ βαθέως για την προσφορά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου