Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αγιασμός στο ανακαινισμένο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου

Παραθέτουμε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ σχετικά με τον αγιασμό του ανακαινισμένου κτιρίου του σχολείου μας:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/3/14
Αγιασμός στο ανακαινισμένο κτίριο του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.
Στον αγιασμό ήταν παρόντες, εκτός από το διευθυντή του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς,  ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας,  οι αντιδήμαρχοι Δ. Σκαρλάς, Τρ. Σταματάκος, Χ. Διονυσόπουλος (που είναι και πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης),  ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕ και πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Σμπιλίρης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καραμπέτσου και Χ. Ραγιάς.
Ο δήμαρχος Ερέτριας συνεχάρη το διευθυντή του σχολείου, κ. Δεμερούτη, για την προσωπική του εργασία προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες αποκατάστασης. Επίσης, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, το σχολείο στο οποίο παρακολούθησε ως μαθητής δημοτικού μαθήματα, εξακολουθεί  όχι μόνο να σφύζει από ζωή αλλά και να πραγματοποιείται σημαντικό εκπαιδευτικό έργο.


Σημειώνεται, ότι οι εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την αποκατάσταση  της παλαιάς στέγης, την αντικατάσταση των ψευδοροφών, την αλλαγή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, το βάψιμο των αιθουσών διδασκαλίας και γενικά του κτιρίου. Η ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου κόστισε 89.270 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου