Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τελέστηκε ο Αγιασμός στο ανακαινισμένο κτίριο και ακολούθησε αποκριάτικη εκδήλωση από την Α΄ τάξη

Τελέστηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 ο αγιασμός από τους πατέρες Κυριάκο και Ιωάννη στο ανακαινισμένο κτίριο του σχολείου μας παρουσία όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας. Δάσκαλοι, μαθητές, γονείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι)  Σχολική Επιτροπή Π/μιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερέτριας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, (απουσίαζε ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας κ. Συρίμης Γεώργιος λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης) παρευρέθηκαν στο σύγχρονο κτίριο που ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας, μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και αισιοδοξίας για τις επόμενες σχολικές χρονιές.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν τις εργασίες τους για την αποπεράτωση της επισκευής του κτιρίου και ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 





Μετά τον αγιασμό, την ενημέρωση και παρουσίαση του ανακαινισμένου κτιρίου όλοι οι καλεσμένοι και οι μαθητές μας πέρασαν από τον μπουφέ, ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Στη συνέχεια ακολούθησε η αποκριάτικη εκδήλωση που για πρώτη σχολική χρονιά προετοιμάσαμε με τους μαθητές της Α΄ τάξης. 





Η αίθουσα θεάτρου του σχολείου μας γέμισε με μαθητές και γονείς, για να παρακολουθήσουν τα δύο θεατρικά δρώμενα που οι δασκάλες τους κα Μπόνου Δήμητρα και Πάτσια Μαρία εδώ και αρκετές ημέρες είχαν οργανώσει και με μεγάλη χαρά συμμετείχαν οι μικροί μας μαθητές και μικρές μας μαθήτριες.









Έτσι μέσα από το "Βλάχικο Γάμο" και "Τους Χαρταετούς" οι μαθητές μας βίωσαν, αλλά και αναβίωσαν σε όλους τους καλεσμένους, αποκριάτικα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας. 


ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ  ΣΑΡΑΚΟΣΤΉ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου