Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Οι μαθητές μας ζωγραφίζουν την αίθουσα εκδηλώσεωνΚατά την περσινή σχολική χρονιά στη διδασκαλία  των εικαστικών μαθημάτων, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης μαζί με τη δασκάλα των εικαστικών κ. Κλειτσάκη Θεοδώρα, ολοκλήρωσαν τις δημιουργίες τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια  αίθουσα γεμάτη ζεστασιά σε κάθε γωνιά της. Αρχίσαμε από την πλευρά που βρίσκεται η θεατρική σκηνή. Έπιασαν λοιπόν δουλειά μαθητές και δασκάλα και ολοκλήρωσαν τις παρακάτω εικαστικές παρεμβάσεις δεξιά και αριστερά της σκηνής.


Να λοιπόν τι καταφέραμε!!!Δέντρο, αστείρευτη πηγή,
ένωση ουρανού και γης.
Με τις ρίζες του βαθιά μέσα
στο χώμα και τα κλαδιά του
τεντωμένα ψηλά στον ουρανό.
Αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής μας.

Έτσι και εμείς γίναμε δέντρα.
Το σώμα μας έγινε κορμός
και τα χέρια μας πολύχρωμα
κλαδιά που αγκαλιάζουν
κάθε θεατρική παράσταση
στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου μας!

                                                   " Κλειτσάκη Θεοδώρα "


Επειδή όμως κάτι έλειπε στο κάτω μέρος της σκηνής και θέλοντας να αναφερθούμε στο νέο σχολείο μας, που προέκυψε μετά τις συγχωνεύσεις, αλλά και σε κάποιο μήνυμα προς όλους μας τους μαθητές, ολοκληρώσαμε τις εργασίες με την παρακάτω εικαστική παρέμβαση (δημιουργία της άλλης δασκάλας των εικαστικών που υπηρετούσε στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2011 - 2012, κ. Μπακοπούλου Αθηνά)Η αρχή έγινε και όλοι χαιρόμαστε για το αποτέλεσμα !!! Έπεται και συνέχεια . . .


                                                                               Από τη Διεύθυνση του ΣχολείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου