Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Πρόγραμμα υγιεινής διατροφής - σωστής εκπαίδευσης


Το σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα που υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά με θέμα την " Υγιεινή διατροφή στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία " όλων των νομών της ελληνικής επικράτειας. 
Το πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού με έγγραφο 127511/17-10-2012, στοχεύει στην ανάδειξη υψηλής διατροφικής αξίας των φρούτων στις ηλικίες 6 -12 ετών, όπου αυτά είναι πλέον  απαραίτητα και ωφέλιμα. 
Μέσω του προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, θα δοθεί σε όλους τους μαθητές έντυπο ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου και θα γίνει δωρεάν διανομή φρούτου ( μπανάνα ) στους μαθητές που θα προσκομίσουν δήλωση συγκατάθεσης γονέα.












                  Τη δήλωση συγκατάθεσης γονέων μπορείτε να τη δείτε παρακάτω: 


                            Δ Η Λ Ω Σ Η   Σ Υ Γ Κ Α Τ Α Θ Ε Σ Η Σ  Γ Ο Ν Ε Ω Ν



Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες των μαθητών μας,

σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία  ΝΤΟΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας διοργανώνει ενημέρωση των μαθητών στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης για τα οφέλη της καθημερινής κατανάλωσης φρούτων και κατ’ επέκταση την αλλαγή διατροφικών συνηθειών, με στόχο την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής. Επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δ ω ρ ε ά ν διανομή μπανάνας , η κατανάλωση της οποίας δεν ενδείκνυται σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού, ζητούμε την συγκατάθεση σας ή όχι για την χορήγηση μπανάνας στο παιδί σας.

Αφού υπογράψετε θετικά ή αρνητικά την παρούσα δήλωση, παρακαλούμε να επιστραφεί πίσω στο σχολείο το αργότερο έως  την  ……...……………………….. καθώς η διανομή θα πραγματοποιηθεί ……………………………………….....................................

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………………..........  ΤΑΞΗ:…………


ΔΕΧΟΜΑΙ / ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ το παιδί μου να καταναλώσει μπανάνα (σβήνετε ένα από τα δύο)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ:…………………………………………….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου